Hírek

Új weboldal gyerekzenekar.hu

Elkészült új weboldalunk gyerekzenekar.hu :) Juhééé!
Már egy ideje készülünk egy új weboldalat készíteni műsorainkról, dalainkról, magunkról, amely felhasználóbarát, melyre még több információ, aktualitás kerül fel. Mivel két műsorral / felállással is koncertezünk "Libavonat" és "Tilu és Én", kézenfekvő volt, hogy egy olyan új oldalra van szükségünk, amely átfogó képet nyújt Nektek. Ez a gyerekzenekar.hu
Új weboldalunkon is várunk szeretettel!

Alma és Libavonat

Alma és Libavonat

2014.02.09.

Debrecenben koncert után Buda Gáborral (Alma zenekar). A rossz szájak szerint Bogyó és Babóca...

tovább...

Részletek a kolozsvári Libavonat koncertről

2014.02.04.A Libavonat zenekar kolozsvári koncertje a TVR1 Magyaradásában 2014. február 4.-én 15:30-tól.

Zenekarunk új logója és weboldala

Zenekarunk új logója és weboldala

2014.01.27.

Molnár Anett ekészítette zenekarunk új logóját, melyet nagyon köszönünk. Megújult honlapunk is, melyet köszönünk Bertalan Attilának, Gál Józsefnek az Imago KFT vezetőjének &...

tovább...

Kolozsvári koncert

2014.01.25.Köszönjük a meghívást az Áldás Népesség Társaság és a Napsugár - Szivárvány gyermeklap által meghirdetett "A harmadik királyfi vagy királylány" díjkiosztó ünnepségén való fellépéshez. Nagyon jól éreztük magunkat.

Teljes felállásban

2014.01.22.Full HD felállásban a Libavonat zenekar Papp Attila, Gavrucza Nagy László és Margittai Tamás.

Ének, gitár és szájhermónika ...

2014.01.20.Ének, gitár, szájhermónika és ezt mind egy személy szólaltatja meg, Gavrucza Nagy László. A kép a próbán készült.

Új taggal bővült a Libavonat zenekar

2014.01.17.Új taggal bővült a Libavonat zenekar Margittai Tamás személyében, aki billentyű, klarinét és gitár hangszereken fogja segíteni a zenekar munkáját.

Csacsifogat turné

2014.01.10.2014 januárjában folytatódik az MM Pódiummal közösen már tavaly elkezdett Csacsifogat előadás turné országhatárokon belül és kívül.

Csacsifogat sajtótájékoztató

2013.10.01.A Libavonat zenekar a Matyi Műhely Bábszínházzal közösen készül a Csacsifogat című előadásra, amelyet  Meleg Attila rendez. A képen Meleg Attila rendező, az MM Pódium vezetője, Papp Attila a Libavonat zenekar vezetője és Meleg Vilmos rendező látható.

Első Libavonat koncert

2006.12.09.Az első Papp Attila szavalóversenyen készült fotó a díjazottakkal, szervezőkkel és zsűrivel, ahol a Libavonat zenekar az első koncertjét tartotta. Papp Attila ének-billentyű és Trifán László ének-gitár-szájhermónika.

Oldalak: 1 2 3 4 5