Vendégkönyv

Kedves Barátaink!

Ide kérjük írjátok le zenekarunkkal, koncertjeinkkel, weboldalunkkal kapcsolatos észrevételeiteket.

Köszönjük!

Gerba Éva

2016.06.02.

Köszönjük a jó hangulatot Visegrádon az igazgató lánynak és nekünk szülőknek is nagyon tetszett!

Adminisztrátor

2016.06.03.

Kedves Éva!
Nagyon örülök, hogy találkoztunk Visegrádon és, hogy jól éreztétek magatokat! Számunkra is egy emlékezetes koncert marad, mostmár talán mi is "****superior"-ok leszünk! :D Üdvözöljük az ügyes Gyerek Szállodaigazgató leányod Beát, sok sikert kívánunk Neki! Nektek minden jót, amit csak szeretnétek és magunknak sok koncertet a Thermal Hotel Visegrád****superior-ban! :)

Szabina

2015.06.03.

Remek koncert volt a Vasúttörténeti Parkban. Szuper élmény volt a gyerekeknek és nekünk is. Magávalragadta a 4 éves kislányunkat. Este vacsinál a ti dalotokat énekelte (Tócsa-álom). Remélem egyszer el tudtok jönni Tatabányára is.
További sok sikert.

Adminisztrátor

2015.06.03.

Kedves Szabina! Köszi a kedves szavakat, nagyon örülök, hogy ott voltatok a Vasúttörténeti koncerten, én is nagyon jól éreztem magam! Vigyázzatok, a "Tócsa-álom" dal enyhe narkotikum! Aki megkóstolja, nem menekülhet! Reszkess Tatabánya! Egyszer úgyis eljutunk hozzád!!! :D

Krajla-Erdei Erika

2015.03.29.

Nagyon remekül éreztük magunkat a Nagyváradi Mesevetélkedőn. Felejthetetlen élmény volt mint a gyerekek és a felnőttek számára is. Üdvözlettel Szatmárnémetiből :-)

Adminisztrátor

2015.03.29.

Kedves Erika! Nagyon örülök, hogy tetszett a koncert és részt vettetek a mesevetélkedőn. Remélem mielőbb találkozunk más koncertjeinken is! Talán Szatmárra is eljutunk idén... Addig is gyakoroljátok a "Süssünk-főzzünk"-et, az ugrálást és sikítást! :)

Somogyi Éva

2015.01.08.

A weboldaról szoktuk nézni. Letölteni eddig nem sikerült. Ott voltunk a soroksári Mikulás koncerten, eddig (sajnos) ismeretlenek voltatok nekünk. Drukkolok, hogy sikerüljön kiadni a lemezt. Tudom nem egyszerű manapság. Figyelni fogom, hogy mikor játszotok elérhető közelségben.

Adminisztrátor

2015.01.08.

Weboldalunkon és facebook oldalunkon minden újdonságról tudomást szerezhetsz zenekarunkkal kapcsolatban. Nagy szeretettel várunk Titeket (és az egész bölcsődét!) következő budapesti koncertünkön!

Somogyi Éva

2015.01.08.

Kedves Attila! Először is gratulálnék az új videokliphez. Kislányom milliószor megnézte. Másodszor egy kérdésem volna. A lányom annyit énekelte a tócsás dalukat a blocsődében, hogy megkérdezték a gondozónők tőlem, hogy mégis miről beszél a gyerek. Ekkor mondtam, hogy ez az Önök zenekara. Meg is nézték a videókat. Tehát a kérdés: van e lemezük és ha igen akkor hol lehetne megvásárolni. Szívesen hallgatnák a bölcsödében és persze mi is itthon. Válaszát előre is köszönöm.

Adminisztrátor

2015.01.08.

Kedves Éva! Ha megengedi/megengeded tegezhetnénk egymást! Nagyon-nagyon örülök neki, hogy ennyire tetszenek kislányodnak a dalaink, remélem majd koncerten is találkozunk Veletek. CD-t idén szeretnénk kiadni, reméljük sikerülni fog. Addig is a dalokat meghallgathatjátok (megnézhetitek) a weboldalunkon.

Andrea Konta

2014.11.17.

Ismét köszönjük az élményt Attila! :)

Adminisztrátor

2014.11.17.

Én is köszönöm, hogy újra eljöttetek Libavonat koncertre és találkozhattunk! Remélem lesz még rá alkalom.

Szekrényes Imola

2014.07.23.

Kristóf is nagyon élvezte a koncertet, azóta nálunk csak azokat a zenéket lehet hallgatni. Köszönjük. (Kémer)

Adminisztrátor

2014.07.23.

Kristóf nagyon ügyes, talpraesett volt, ezért megkapta tőlem a Libavonat "X-Farktoll" győztes díjat! Hiába, Ő volt a sztár a színpadon!

Andrea Konta

2014.07.21.

Köszönjük a kémeri koncertet, nagyon nagy élmény volt! :)

Adminisztrátor

2014.07.21.

Mi is köszönjük, hogy ott voltatok és nagyon örülünk, hogy tetszett. Ennyi ügyes gyerekkel könnyebb volt nekünk is a színpadon. Remélem még találkozunk!

Jari Kinga

2014.07.21.

Szuperek voltatok egy 5 gyerekes anyuka Kémerről.

Adminisztrátor

2014.07.21.

Köszönjük a kedves szavakat, mi is nagyon jól éreztük magunkat Nálatok. Az öt gyerekhez pedig csak gratulálni tudok (és irigykedni)! :) Remélem még találkozunk!

Bondar Maria

2014.04.04.

Lattam a kolozsvari felvetelt,ami nagyon elnyerte a tetszesemet.Van ket kisfiam,meg nagyon kicsik,tiz honaposak multak,de szerintem ezt a fajta szorakozast ok is elveznek,ha lesz nagyvaradon is koncert,megprobalunk ott lenni.

Adminisztrátor

2014.04.04.

Kedves Marika!
Nagyon örülünk, hogy tetszett a kolozsvári koncert, amikor lesz Nagyváradon, mindenképpen várunk Titeket, annál is inkább, mert az elején névsor olvasással kezdjük és ha nem vagytok ott, az NAGY baj! :)

Oldalak: 1 2